The wishlist name can't be left blank

BÆREDYGTIGHED MED TORK

Et godt arbejdsmiljø kræver de rigtige forhold. God hygiejne på arbejdspladsen sikrer trivsel og sikkerhed. Det har COVID-19 krisen lært os - men derfor må vi ikke gå på kompromis med bæredygtigheden. Ved at anvende hygiejneprodukter fra Tork, kan du opnå gode resultater for bæredygtighed på din arbejdsplads. 

 

Tork har fokus på at reducere forbruget, deres produkter afleder mindre affald, samt bidrager til et cirkulært samfund. Tork Clarity Skumsæbe til S4-systemet er Torks seneste bud på en god hygiejneløsning. Den er nemlig også bæredygtig. Skumsæben er et naturligt valg, hvis du vil opnå en bæredygtig og hygiejnisk profil.

Håndsæbedispensere i sort og hvid fra brandet TorkHåndsæbedispensere i sort og hvid fra brandet Tork

Kontrolleret forbrug af sæbe mindsker forbrug og affald

Sparer vand

Færre genopfyldninger sparer tid for rengøringspersonalet

Håndsæbe til skumsæbe dispensere fra brandet TorkHåndsæbe til skumsæbe dispensere fra brandet Tork

99 % naturlige ingredienser

Intuitiv genopfyldning med 2.500 doseringer

Køb 6 stk. og få en gratis Tork Dispenser Håndhygiejne med i købet

Håndklædeark dispenser med papir i sort og hvid fra brandet Tork Håndklædeark dispenser med papir i sort og hvid fra brandet Tork

En-ad-gangen dispenserfunktion og refill-bundter der hæfter sig til hinanden og mindsker forbrug og spild​

Komprimeret emballage sparer transport og plads

Toiletpapirsdispensere i sort og hvid fra brandet TorkToiletpapirsdispensere i sort og hvid fra brandet Tork

En-ad-gangen dispenserfunktion og refill-bundter der hæfter sig til hinanden og mindsker forbrug og spild

Komprimeret emballage sparer transport og plads

Papir dispensere i sort og hvid fra brandet TorkPapir dispensere i sort og hvid fra brandet Tork

Uden hylse, intet affald, bare papir!

Kompakte ruller – reducerer transport og sparer plads på lageret.


Med produkter fra Tork er det nemt måde at forbedre virksomhedens resultater for bæredygtighed. Tork tilbyder effektive produkter og tjenester, der reducerer din virksomheds miljøpåvirkning.

Grafik som viser et Tork-logo, forskellige Tork-produkter samt teksten "Reducer miljøpåvikrningen med Tork"Grafik som viser et Tork-logo, forskellige Tork-produkter samt teksten "Reducer miljøpåvikrningen med Tork"

Hvem er Tork og hvad sælger de?

Tork er et stort globalt brand, som har høj fokus på løbende innovation og bæredygtighed. Det er ét af de førende brands indenfor papirvarer i hele Europa, og hermed ét af de førende brands indenfor professionel hygiejne. Tork tilbyder både papirløsninger til private samt til erhverv, herunder forhandler de et bredt udvalg af dispensere og refills. Det er et brand som tilbyder holdbare løsninger af høj kvalitet, og som ihærdigt forsøger at følge tendenserne i samfundet. Tork tilbyder et stort udvalg af produkter, som dækker behovene i køkkener, på toiletter samt på spisefaciliteter.

 

Tork produktkategorier

Tork forhandler et bredt udvalg af produkter i forskellige produktkategorier. Produkter fra Tork fås i kategorierne rengøring, papir & dispensere, køkken & catering samt affaldssystemer. Indenfor rengøring forhandler de blandt andet sæbe, desinfektion og klude, mens der indenfor produktkategorien papir & dispensere eksempelvis fås sæbedispensere og servietdispensere. I kategorien køkken & catering, er det blandt andet muligt at købe servietter og duge, som er ideelle til en indbydende borddækning. Ydermere producerer Tork flere forskellige slags affaldsposer og hygiejneposer, samt beholdere og dispensere i forskellige størrelser og farver. Fælles for alle Tork produkter er, at kvaliteten af produkterne er i top.

 

Tork og deres fokus på bæredygtighed

Bæredygtighed er én af kerneværdierne hos Tork, da de netop har forpligtet sig til at arbejde henimod FN’s udviklingsmål indenfor bæredygtighed, hvilket ligeledes hænger sammen med, at Tork er en af verdens mest bæredygtige virksomheder. Tork har netop et stort fokus på bæredygtighed, hvilket også afspejler sig i udvalget af deres produkter. Tork er netop et brand, som har interesse i at mindske papirforbruget i dagligdagen, ved løbende at tilbyde bæredygtige løsninger. Hermed forsøger Tork at tilpasse sig den stigende interesse som der er kommet indenfor bæredygtighed, så deres produkter i sidste ende matcher danskernes dagligdag.