The wishlist name can't be left blank

OM B COMPANY

B Company er din totalleverandør indenfor rengøring, vinduespudsning & forbrugsartikler!

 

B Company blev 1 januar 2009 stiftet af Jess Bluhme – deraf firmanavnet ”B” Company. Siden da er der løbet meget sæbevand under broen. I 2011 blev søster, Tanja Bluhme, medejer og i starten af 2020 lancerede B Company den nuværende webshop. I dag er det muligt for kunden at benytte en af vores sælgere, handle fysisk i butikken eller via vores webshop.

 

Men målsætningen om at levere en vare og en service der står mål med kundens forventning, har ikke ændret sig siden dag 1. Vi vægter kunden, og kundens ønsker højest på dagsordenen.

 

Derfor har vi fra dag 1 bestræbt os på at servicere på alle tænkelige måder. Dette kan kun lykkes, hvis man har viljen, de rigtige medarbejdere og de rigtige leverandører, hvilket vi mener, vi har!

Når du handler med os,

kan du forvente en samarbejdspartner, der er

Ærlig - Stabil - Fleksibel

MØD VORES MEDARBEJDERE

Velkommen til B Company’s medarbejdere.

Vi står altid klar til at hjælpe med stort som småt. Find blot den konsulent du plejer at have kontakt med, og send en mail eller giv

et opkald. Skulle du mod forventning ikke komme i kontakt med en af vores medarbejdere, er du velkommen til at kontakte

kontoret på tlf.: (+45) 21 35 91 70 eller mail: [email protected]

Jess Bluhme

Direktør

Tanja Bluhme

HR/Regnskab

Cita Henriksen

Butik

Thomas Øbro

Konsulent

Ulrik NielsenJess Bluhme

Konsulent

Leif Frandsen

Konsulent

Dorthe Maarslet

Konsulent

Susanna Guldbrandsen

Konsulent

Mads Andersen

Studentermedhjælper

Lager & Logistik

Maria L. Svensson

Regnskabselev

Karen Nordmark Boulund

E-commerce Manager

Ditte Jensen

Studentermedhjælper

E-commerce Team

Jonas Hartmann Albjerg

Studentermedhjælper

E-commerce Team

Helena Jensen

Studentermedhjælper

E-commerce Team

Jonas Hartmann Albjerg

Studentermedhjælper

Fokus på bæredygtighed hos B Company

Hos B Company sætter vi stort fokus på bæredygtighed, både alene og sammen med kunden. Vi forsøger at tilbyde så mange miljøvenlige produkter som overhovedet muligt, mens vi ligeledes forsøger at nedsætte vores egen brug af plast, pap og papir. Vi udvælger vores leverandører med omhu, for at skabe de bedste løsninger til vores kunder. B Company forsøger hermed at tilpasse sortimentet, så det følger tidens udvikling indenfor miljørigtighed. Vores nøje fokus indenfor dette område, har medført at vi kan tilbyde et af markedets største udvalg af bæredygtig emballage, fra brands såsom Plant2Plast, Naturesse® og Catersource. Hermed tilbyder vi et stort udvalg af produkter som enten er FSC-mærket, PEFC-mærket, Svanemærket eller Blomstermærket. Dertil er mange af produkterne fremstillet i bæredygtige materialer såsom Bioplast, CPLA, Sukkerrørsfibre, Bambus eller Palmeblade. I B Company ønsker vi hermed at skabe en bedre fremtid, i form af at belaste miljøet mindst muligt, ved at inkorporere bæredygtighed i vores værdikæde.

 

Fornuftige priser hos B Company

Hos B Company bestræber vi os efter at servicere kunden på bedste vis, da kunden vægtes højest på dagsordenen. Det indebærer ligeledes at tilbyde de skarpeste priser til kunden, hvilket vi mener at vi er i stand til, grundet vores nøje udvalgte leverandører. I B Company tilbyder vi hermed et bredt udvalg af produkter til overkommelige priser. Vi har et stort fokus på at tilbyde billige produkter af høj kvalitet, da vi ikke mener at der er grund til at betale overpris. I B Company har vi løbende tilbud på udvalgte produkter, i form af vores månedstilbud som løbende skifter, hvor produkterne kan købes til ekstra gode priser. Hvis der købes større mængder af samme varer, tilbyder vi naturligvis også mængderabat, så kunden kan få en endnu bedre pris. Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du skal købe et større vareparti, og hermed ønsker at få mængderabat.