The wishlist name can't be left blank

 

Din guide til bæredygtig emballage

Hvorfor vælge bæredygtig emballage?

Bæredygtig emballage bliver fremstillet under hensyntagen til miljøet, og sætter derfor mindst muligt aftryk på miljøet.

Den bæredygtige emballage fåes i forskellige materialer og med forskellige miljømærkninger. Det er muligt at læse mere om de forskellige bæredygtige emballagetyper og deres miljømærkninger her.

Hos B Company har vi et stort udvalg af bæredygtig emballage - herunder vil det være muligt at læse mere om de forskellige produktkategorier som vi tilbyder indenfor bæredygtige emballage.


 

Bager & indpakningsartikler

Hos B Company forhandler vi bæredygtige bager- & indpakningsartikler som er biologisk nedbrydeligt. Det er blandt andet muligt at købe brød- og sandwichposer, som særligt er anvendelig hos bagere og sandwichbarer der sælger to-go sandwich, brød, kager og lignende. Vores milljøvenlige bager- og indpakningsartikler fåes fra velkendte brands såsom Plant2Plast og Naturesse.

 

 

 

Take away emballage

Vores udvalg af take away emballage er stort, og produkterne egner sig særdeles godt til festivaler, streetfood, restauranter, cafeér og lignende steder med et behov for fødevareemballage. Udvalget af take away emballage omfatter blandt andet burgerbokse, suppebægre, nuddelbakker og salatskåle. En stor del af produkterne er fra det velkendte brand Naturesse, som producerer 100 % biologisk nedbrydelig emballage.

 

 

 

Engangsservice

Vi har valgt at forhandle et bredt udvalg af bæredygtig engangsservice, som blandt andet omfatter tallerkner, bestik, kaffebægre, sugerør og meget mere. Fælles for produkterne er, at de er lavet af bæredygtige materialer såsom sukkerrørsfiber, bambus, palmeblade, PLA (polylactic Acid) og CPLA (Crystalliseret polylactic Acid).

 

 

Se alt vores bæredygtige emballage her