The wishlist name can't be left blank

ALT DU MANGLER TIL DIN RESTAURANT

Vi har gjort det nemt og bekvemt for dig, som arbejder i restaurationsbranchen. Vi kan netop være din totalleverandør, hvor du kan samle alle din køb hos os!

Kontakt os for at høre nærmere, eller opret en Pluskunde-konto og optjen 5 % i Bonuskroner.

Herunder kan du udforske de produktkategorier, som du bruger allermest af i din restaurant eller café.

Emballage

Hvis du har en restaurant, så bør du helt klart tage et kig på vores sortiment.

 

Vi ved at der i restaurationsbranchen dagligt bruges fødevareemballage, indpakningsartikler samt take-away emballage. Vores udvalg af emballage er stort, herunder finder du både takeaway emballage, engangsservice, indpakningsartikler og meget mere.

 

Vores emballage fås i høj kvalitet fra brands såsom Naturesse® og Plant2Plast, som udelukkende producerer bæredygtig emballage. 

Borddækning

Hos os finder du alle de produkter, som du skal bruge til en pæn og elegant borddækning i restauranten.

 

Herunder er det muligt at købeforskellige slags engangsduge, servietter, LED-lys og stearinlys i forskellige farver og størrelser.

 

Vi forsøger løbende at tilpasse vores sortiment til kundernes ønsker. Du kan hermed forvente et bredt udvalg af borddækningsprodukter til restauranter og caféer,

hvorfor vi helt bestemt har noget til lige netop din restaurant.

 Engangshandsker

 I fødevareindustrien bruges der oftest engangshandsker til håndtering af fødevarer, for at sikre optimal hygiejne i køkkenet.

 

Hos B Company har vi forskellige engangshandsker der er lavet af blandt andet nitril, latex og vinyl, som kan benyttes i restaurationsbranchen.

 

Flere af vores engangshandsker er netop egnet til håndtering af diversefødevarer, og er hermed uundværlige i din restaurant.

Køkkenrengøring

 I restaurationsbranchen er det nødvendigt at være i besiddelse af mange forskellige rengøringsmidler til køkkenet, for at sikre den bedst mulige hygiejne.

 

I B Company har vi derfor et stort udvalg indenfor denne kategori, hvor det blandt andet er muligt at købe maskinopvask, ovn- og grillrens og desinfektionsmidler.

 

Du kan trygt og hurtigt bestille vores rengøringsprodukter direkte på webshoppen, hvoraf produkterne fås til skarpe og fornuftige priser.

Rengøringsrekvisitter

Det er vigtigt at restauranter har de helt rette rengøringsrekvisitter, så køkkenet kan holdes rent og ordentligt.

 

Dette forsøger vi at hjælpe dig med i B Company, ved at tilbyde et stort sortiment af rekvisitter til rengøring. Vi sælger forskellige rengøringsartikler til storkøkkener,

herunder svabere, engangsklude, rengøringssvampe, viskestykker og meget mere.

Papir & Dispensere

I restaurationsbranchen er det nødvendigt med papir & dispensere, hvorfor vi forsøger at tilbyde kunden et stort udvalg af dette.

 

Det er muligt at købe forskellige slags dispensere, eksempelvis til sæbe, desinfektion, servietter, håndark og toiletpapir. Dertil er det også muligt at købe forskellige

slags aftørringspapir. Hos B Company burde det derfor være muligt at finde papir & dispensere til din restaurant.