The wishlist name can't be left blank

Hvorfor skal jeg vælge flergangsservice?

Flergangsservice er i høj grad med til at skåne miljøet, da emballagen kan bruges igen og igen og derfor ikke skal smides ud efter brug!

Nedenfor kan du få et overblik over de forskellige kategorier som vi råder over i B Company.


Flergangsbestik

Herunder finder du vores udvalg af flergangsbestik, som er bestik der kan bruges mere end én gang. Vores flergangsbestik egner sig perfekt til brug i kantiner, cafeterier, restauranter og caféer. Bestikket skal blot vaskes efter brug, og så er det efterfølgende klar til at blive brugt igen.


Flergangsglas

Under denne kategori finder du vores udvalg af flergangsglas, som er et perfekt alternativ til engangsservice og almindelig service. Flergangsglassene kan bruges til firmaarrangementer, fødselsdage og udflugter. Ligeledes egner glassene sig til brug i restauranter, caféer, natklubber og barer. Fælles for alle produkterne er, at de kan bruges gentagende gange.


Flergangskaffekopper

Her i kategorien finder du vores udvalg af flergangskaffekopper, som er enormt velegnet til to-go kaffe i restauranter, caféer, madboder og lignende. Ligeledes egner kaffebægrene sig til brug i forbindelse med streetfood, festivaler mm. Fælles for alle kaffebægrene i denne kategori er, at de alle sammen kan bruges igen og igen, og derfor ikke skal smides ud efter brug.


Flergangskander

I denne kategori finder du vores udvalg af flergangskander, som er velegnet til servering af drinks, vand mm. i restauranter, caféer, barer, natklubber og lignende. Ligeledes egner kanderne sig til brug i forbindelse med streetfood, festivaler mm. Fælles for alle produkterne i kategorien er, at de alle sammen kan bruges gang efter gang og år efter år.


Flergangsskåle

Herunder finder du vores udvalg af flergangsskåle, som er skåle der kan bruges mere end én gang. Skålene skal blot vaskes efter brug, og så er de klar til at blive brugt igen. Det er muligt at tilkøbe låge til skålene, så skålene nemt kan transporteres. Vores flergangsskåle egner sig perfekt til brug i restauranter, caféer, madboder og lignende.


Flergangstallerkner

I denne kategori finder du vores udvalg af flergangstallerkner, som kan bruges ved enhver anledning. Flergangstallerknerne er egnet til at blive brugt igen og igen, hvor de blot skal rengøres efter brug. I sidste ende vil det være en billigere løsning, mens det ligeledes er med til at skåne miljøet i højere grad.


Se vores fulde sortiment af flergangsservice her