The wishlist name can't be left blank
Vi tilstræber os på at
følge med tiden
Hos B Company
Tilstræber vi os på at følge med tiden, og dermed tilpasse vores sortiment til udviklingen og selvfølgelig kundernes ønsker. Derfor er det også med stor glæde, at vi kan tilbyde et af markedets største udvalg af bæredygtig emballage, som ikke belaster vores miljø og dermed heller ikke forurener vores natur.
Alle vores bæredygtige emballager herunder er alle biologisk nedbrydelige. Det betyder at emballagerne er 100 % komposterbart ved kompostering i organiske affaldscontainere.

Herunder vil det være muligt at læse mere om de forskellige bæredygtige emballagetyper og deres miljømærkninger.
Emballager
Hvid bagasse (Sukkerrørsfiber)
Emballage fremstillet af hvid bagasse er særligt miljøvenlig, og kan samtidig bruges både i en almindelig ovn, samt i mikrobølgeovn uden at tage skade. Hvid bagasse er et restprodukt som forekommer efter sukkeret er trukket ud af sukkerrørene. Dette er et fibermateriale som er biologisk nedbrydeligt hvilket betyder at det ikke skader miljøet. Endvidere er brun bagasse fremstillet af strå fra korn- og majsproduktion.
PLA/Bioplast
PLA, også kaldet Polylactic Acid, er en plasttype som er fremstillet af plantefibre som fx majsstivelse, korn og sukkerrør. Dette PLA-materiale har næsten samme egenskaber som almindelig plast, og kan samtidig klare temperaturer mellem -18 til +45 grader. Endvidere er PLA-bioplast en del mindre miljøbelastende end traditionel plastik som er baseret på råolie, hvilket tager flere tusinde år om at blive nedbrudt.

CPLA
CPLA, også kaldt Crystallised Polylactic Acid, er et bioplast materiale der bygger på PLA, som er beskrevet længere oppe, men som er blevet viderebearbejdet, hvilket gør at CPLA er mere varmeresistent end PLA. CPLA kan klare temperaturer helt op til +85 grader. Samtidig er materialet stærkere, hvilket gør at det bl.a. også kan bruges til at fremstille engangsbestik.
Bambus
Bambus er et meget miljøvenligt materiale, og derfor et særdeles bæredygtigt valg, når du skal købe emballage. Bambus trives naturligt, og behøver ikke gødning eller lign. Samtidig er det hurtigtvoksende, det producerer 35 % mere ilt end træer og derudover optager de store mængder Co2. Bambus er et solidt materiale, som gør at man sagtens kan fremstille tallerkner, skåle, fade og meget mere.
  Palmeblade
Palmebladeemballage er særdeles bæredygtig og er fremstillet af blade fra palmetræer, som bliver vasket, presset og tørret og derefter er klar til produktion. Palmebladene falder af træerne flere gange om året, og dermed bruges bladene først når de er faldet af træet. Palmeblade har et rustikt look og endvidere kan emballagen bruges til både kold og varm mad i form af tallerkner, fade, skåle mm.
FSC® mærket
Hvis du går efter FSC mærket, når du køber produkter af træ eller papir, gør du en forskel. Det gør du, fordi FSC sikrer, at skove drives ansvarligt med respekt for natur, dyr og mennesker, så kommende generationer kan nyde godt af dem. Se efter FSC-logoet ved vores FSC-mærkede produkter - FSC® N003397.
PEFC mærket
PEFC mærket er et miljømærke som et produkt kan få tildelt, hvis det er blevet fremstillet af bæredygtig skovbrug og sporbarhed af træprodukter. PEFC er et skov-certificeringssystem, som sikrer at der handles med bæredygtigt træ rundt om i verden.
Svanemærket
Svanemærket er et Nordisk miljømærke som kun tildeles de mindst miljøbelastende produkter. Det betyder at hvis du ønsker at skåne miljøet, skal du gå efter produkter med denne mærkning. Svanemærket findes også indenfor kemi og rengøring, hvor de miljømærkede produkter er enten PH-neutrale, uden farve og parfume eller på lignende måder skåner miljøet.
Blomstermærket
EU’s blomstermærket er sammen med Svanemærket, to miljømærker som bliver tildelt de mindst miljøbelastende produkter på markedet. Man kan bl.a. finde blomstermærket på kemi, rengøring, papir med mere. Ønsker du at vælge mere miljøvenlige produkter, skal du gå efter enten EU blomsten eller Svanemærket.