The wishlist name can't be left blank

DIN TOTALLEVERANDØR TIL HOTELBRANCHEN

Vi har gjort det nemt og bekvemt for dig, som arbejder i hotelbranchen. Vi er din totalleverandør, hvilket betyder at du kan samle alle dine køb hos os. 

Hos B Company kan du derudover optjene 5 % i Bonuskroner som Pluskunde. Opret en Pluskunde-konto eller kontakt os og hør nærmere!

Herunder kan du udforske de produktkategorier, som du bruger allermest af!

 

Rengøringsmidler

 

Vi ved hvor stor en betydning det har for hotellets gæster, at værelserne er indbydende med rene badeværelser og nyvasket sengelinned.

B Company har derfor et stort udvalg af rengøringsmidler, som skal være med til at sikrer en optimal rengøring af blandt andet hotelværelserne. I vores sortiment finder du blandt andet et stort udvalg af sanitetsrengøring, universalrengøring, lugtfjernere, vaskemidler og meget mere.

 

 

 

 

Personlig hygiejne

 

Vi ved hvor vigtigt det er med god hygiejne på hoteller, særligt på badeværelserne.

B Company har derfor samlet et udvalg af produkter, som er velegnet til hotelværelser. Det er blandt andet muligt at købe håndsæbe som er pakket enkeltvis, for at sikre optimal hygiejne på værelserne. Ligeledes har du mulighed for at købe hår- og bodyshampoo, som er egnet til at hænge på væggen i brusekabinen.

 

 

 

 

Papir & Dispensere

 

I hotelbranchen er det nødvendigt med papir & dispensere, hvorfor vi i B Company bestræber os efter at have et stort udvalg af den pågældende produktkategori.

Du har blandt andet mulighed for at købe forskelligt toiletpapir til badeværelserne, samt tilhørende dispensere. Ligeledes er det muligt at købe spritdispensere

og spritstandere, som sikrer optimal hygiejne på hotellet.  

 

 

 

 

Kontorartikler

 

 På ethvert hotel vil der være en reception, som naturligvis har brug for kontorartikler til at kunne udføre sine daglige opgaver.

Vi tilbyder forskellige kontorartikler, som du kan få brug for i hotellets reception. Du har blandt andet mulighed for at købe skriveredskaber, såsom kuglepenne og tuscher. Ligeledes har vi flere slags bonruller, som kan være nødvendigt i tilfælde af at gæsten ønsker en kvittering på sit køb.

 

 

 

Kemi til swimmingpool

 

På hoteller med swimmingpools er det essentielt at bruge det nødvendige kemi, som sikrer optimal vedligeholdelse af ens swimmingpools.

Hos B Company ønsker vi at hjælpe dig med dette, ved blandt andet at tilbyde køb af svovlsyre og natriumhypochlorit. Vores produkter kan eksempelvis dræbe virus og bakterier, fjerne kalk og belægninger samt nedsætte PH-værdien i pools.

 

 

Har vi vakt din nysgerrighed? 
Opret en Pluskunde-konto eller kontakt os og hør nærmere!

I B Company bestræber vi os efter at hjælpe vores kunder godt på vej når de skal handle ind.

 

Vi forsøger at gøre det så nemt så muligt for dig at handle og finde frem til de bedste produkter, som passer til dit behov.

 

Vores konsulenter kan hjælpe dig med gode råd og vejledning, og vi tilbyder blandt andet fastlæggelse af sortiment af en af vores erfarende og kompetente konsulenter i B Company. Kontakt os i dag!

 

Ligeledes har du mulighed for at oprette en Pluskunde-konto direkte på vores webshop, og optjene 5 % i Bonuskroner hver gang du handler.

 

Som Pluskunde får du en række fordele, såsom Bonuskroner, favoritlister og mulighed for hurtig genbestilling.