The wishlist name can't be left blank

DIN GUIDE TIL VALG AF DUGE OG SERVIETTER

Her finder du vores guide til valg af duge og servietter i forskellige kvaliteter.

Nedenfor kan du få et overblik over de forskellige kvaliteter på vores duge og servietter, fra de forskellige brands.

Brandet DuniBrandet Duni
Brandet TablesmartBrandet Tablesmart
Brandet TorkBrandet Tork
Brandet FasanaBrandet Fasana

Kvaliteten på vores duge

 

Papirduge

Papirdugene er lavet i god kvalitet, og fås i forskellige størrelser og farver. Disse duge er økonomiske, enkle og funktionelle. Papirdugene vil hermed egne sig godt til alle uformelle begivenheder i forskellige slags anledninger. Disse duge anbefales hermed til vores kunder, som ikke ønsker en dug i den allerhøjeste kvalitet, men i stedet blot ønsker en mere prisvenlig dug som fortsat er i god kvalitet. Papirdugene er ideelle til brug ved møder, messer eller lignende. Blandt papirdugene er det muligt at købe rulleduge i forskellige farver og størrelser.


Dunicel

Ønsker man en bedre kvalitet end man får ved papirdugene, er det muligt at købe Dunicel duge, som er den tredjebedste kvalitet indenfor Duni duge. Dunicel er lavet i et kraftigt papirbaseret materiale, som minder meget om stofduge. Dunicel dugene er meget holdbare, da de er lavet i et stærkt materiale. Samtidig er der en vis elegance over dugene, da de er kraftige og hermed ikke gennemsigtige. Dunicel dugene vil falde pænt og elegant ved ethvert opdækket bord, grundet deres gode tykkelse. Blandt Dunicel dugene er det muligt at købe rulleduge, stikduge, kuvertløbere samt bordskørter.


Dunisilk

Ønsker man en endnu bedre kvalitet end man får ved Dunicel dugene, er det muligt at købe Dunisilk duge, som er den næstbedste kvalitet indenfor Duni duge. Dunisilk er lavet i et vandafvisende materiale, og kan derfor nemt tørres af. Dunisilk dugene er meget elegante, da de er lavet med en silkeblød overflade. Samtidig skaber overfladen på dugen en pæn og blank effekt på bordet. Dunisilk dugene er både velegnet til indendørs og udendørs brug, og kan derfor benyttes til alle arrangementer. Blandt Dunisilk dugene er det muligt at købe rulleduge og stikduge.


Duni Evolin

Den bedste kvalitet af duge er Duni Evolin, som er lavet af ekstra stærk kvalitet. De er lavet af stoflignende papir som falder flot på ethvert bord. Disse duge har et tekstil-look, og giver det samme eksklusive look som en tekstildug ville gøre. Den tekstil-lignende prægning i dugene matcher vores Dunilin servietter. Evolin dugene anbefales til brug i anledninger hvor man ønsker et eksklusivt look ved bordopdækningen. Hvis du derfor ønsker en dug af allerhøjeste kvalitet, anbefales det at du køber vores Evolin duge. Blandt Evolin dugene er det muligt at købe rulleduge, stikduge, kuvertløbere samt runde duge.


 

Kvaliteten på vores servietter

 

Papirservietter

Papirservietterne er lavet i god kvalitet, og fås med flere lag. Disse servietter er økonomiske, enkle og funktionelle. Papirservietterne vil derfor egne sig godt til alle uformelle situationer i forskellige slags anledninger. Disse servietter anbefales hermed til vores kunder, som ikke ønsker en serviet i den allerhøjeste kvalitet, men i stedet blot ønsker en mere prisvenlig serviet som fortsat er i god kvalitet. Servietterne er ideelle til brug ved morgenmåltider, snackpauser eller i frokostpausen. Blandt papirservietterne er det muligt at købe frokostservietter samt middagsservietter i forskellige farver.


Dunisoft

Ønsker man en bedre kvalitet end man får ved papirservietterne, er det muligt at købe Dunisoft servietter, som er den tredjebedste kvalitet indenfor servietter. Dunisoft er lavet i et robust materiale, som giver mulighed for at folde servietterne til forskellige anledninger. Dunisoft er lavet i et blødt materiale og hermed blandt de mest behagelige servietter som Duni tilbyder. Dunisoft anbefales til uformel og eksklusiv bordopdækning til forskellige slags begivenheder. Kvaliteten på disse servietter er svarende til LinStyle servietter fra Tork, samt Airlaid servietter fra TableSmart. Blandt Dunisoft/LinStyle/Airlaid servietterne er det muligt at købe frokostservietter og middagsservietter i forskellige størrelser samt bestikposer i forskellige farver.


Duni Elegance

Hvis man er interesseret i en serviet til mere formelle anledninger, er det muligt at købe Duni Elegance servietterne som er den næstbedste kvalitet. Servietterne har en helt unik struktur, hvilket giver dem et elegant look. Duni Elegance har et smukt og eksklusivt udtryk, og er meget iøjnefaldende grundet deres glitrende udseende. De er fremstillet i et kraftigt og tungt materiale, hvilket giver dem en høj absorberingsevne. Duni Elegance er velegnet til formelle lejligheder, hvor man ønsker en eksklusiv bordopdækning som fanger ethvert blik. Blandt Duni Elegance servietterne er det muligt at købe middagsservietter i forskellige størrelser.


Dunilin

Den bedste kvalitet indenfor servietter er Dunilin, som er servietter der er fremstillet af allerhøjeste kvalitet. De er sammensat af et kraftigt materiale som gør, at de føles og ser ud som stofservietter. Dunilin har et eksklusivt look, og er lette at folde. De er lavet i et blødt materiale og hermed blandt de mest behagelige servietter som Duni tilbyder. Servietterne har en tekstil-lignende prægning, som gør at de matcher vores Evolin duge. Hvis du ønsker en serviet af allerhøjeste kvalitet, anbefales det derfor at du køber vores Dunilin servietter. Blandt Dunilin servietterne er det muligt at købe middagsservietter i forskellige størrelser.